Canva

Canva

Canva is een gratis grafisch ontwerpplatform waarmee je eenvoudig uitnodigingen, visitekaartjes, flyers, lesplannen, zoomachtergronden en meer kunt maken met professioneel ontworpen sjablonen.

Je kunt zelfs je eigen foto's uploaden en ze aan de sjablonen van Canva toevoegen door ze te slepen en neer te zetten. Het is alsof u een basisversie van Photoshop heeft die gratis is en geen uitgebreide kennis van fotobewerking vereist om te gebruiken. Hier is alles wat u moet weten over het gebruik van Canva.

Canva heeft meer dan 50.000 sjablonen om uit te kiezen

Canva is de thuisbasis van duizenden gratis, professioneel ontworpen sjablonen die, dankzij hun interface voor slepen en neerzetten, met slechts een paar klikken kunnen worden aangepast. Upload eenvoudig je foto's naar Canva, zet ze neer in de sjabloon van je keuze en sla het bestand op je computer op.

Hun sjablooncategorieën omvatten Zoom-achtergronden, posters, presentaties, flyers, kaarten, infographics, visitekaartjes, Instagram-berichten, cv's, uitnodigingen, boekomslagen, menu's, briefhoofden, nieuwsbrieven, fotocollages, tickets, bladwijzers, facturen, receptenkaarten en meer. .

De uitgebreide reeks functies van Canva helpt je foto's eruit te laten springen

Van eenvoudig bijsnijden en rechttrekken tot het toevoegen van texturen en kleurcorrectie, de beginnersvriendelijke functies van Canva maken het bewerken van foto's eenvoudig. U kunt een gestructureerde achtergrond toevoegen om uw foto meer dimensie te geven, tekst invoegen om uw eigen meme te maken, een fotoraster maken, uw foto vervagen en meer.

Canva biedt gratis videozelfstudies

Als grafisch ontwerpen nieuw voor je is en je meer wilt weten over branding of hoe je Canva kunt integreren in het virtuele klaslokaal, zijn er gratis videozelfstudies op hun website. Met alle sjablonen en functies die beschikbaar zijn op Canva, kan het overweldigend zijn om te weten waar je moet beginnen. Hun Design School, gevuld met gratis videocursussen over een breed scala aan onderwerpen, is een goede plek om te beginnen. Er is een 'Aan de slag met Canva'-cursus die een snel overzicht geeft van alle dingen die je op het platform kunt doen, een' Canva for Education'-cursus voor docenten om hun virtuele klaslokaal in te richten, en een 'Canva Pro'-cursus met aandacht voor Pro functies en tips voor het gebruik ervan. Canva Pro is een betaalde premium-versie van Canva met extra functies.

Laatst aangepast opvrijdag 02 april 2021 14:46

Aanvullende informatie

Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven

Gebruikers

Bedrijf starten

Partners

Bedrijfsinformatie