E-sniper

E-sniper

Deze premium app werkt met vier ingebouwde tools, elk met zijn eigenaardige functies, maar allemaal nog steeds gericht op het maximaliseren van de winst met je dropshipping-bedrijf. Je krijgt toegang tot tools zoals;

 • AliSniper,
 • ViralSniper,
 • InstaSniper,
 • ShopSniper.

E-Sniper heeft de taak om hete producten te vinden, vindt serieuze niche-beïnvloeders en geeft je snel een kijkje in alle Shopify-winkels, alles in één app.

Met deze app weet u zeker dat u de respons van klanten met ten minste 70% verhoogt.

Alisniper

Net zoals een focus op hot selling producten essentieel is voor een succesvol Dropshipping-bedrijf. De AliSniper-functie helpt u effectief winnende producten te vinden op de door u gewenste niche.

Met deze functie kunt u elk product van uw keuze in minder dan een seconde in uw Dropshipping-winkel importeren.

Deze app helpt je te begrijpen hoe je om moet gaan met inventaris, nicheselectie, verkeer, verzending, opzetten en als het creëren van je Shopify-winkels als een beginner.

Het geeft je ook belangrijke manieren om het te laten groeien, helpt je de dagelijkse verkopen bij te houden en houdt je ook op de hoogte van je dagelijkse beoordeling.

Met zo weinig gezegd, kunt u zich niet voorstellen hoe deze functie de verkoop voor u efficiënt kan verbeteren.

Met deze eenvoudige maar handige functie op E-Sniper wordt het zoeken naar sterk converterende producten heel eenvoudig gemaakt.

Viralsniper

Vrij gelijkaardig maar uitgebreider, ViralSniper geeft u een gedetailleerde statistische analyse van wat de markt op elk specifiek moment te bieden heeft.

Je krijgt niet alleen dit demografische beeld van elk nieuw hot product dat beschikbaar is. Het geeft je ook effectieve marketingstrategieën om in je dropshipping-bedrijf te gebruiken om het gewenste resultaat te behalen.

Dus voor alle nieuwe virale producten die u kiest, zal E-Sniper met behulp van de ViralSniper u voorzien van de nodige marketingstrategieën, demografische gegevens. Het helpt u ook om de juiste gebieden te targeten tijdens uw advertentiecampagne.

De ViralSniper is dus uw nummer één metgezel wanneer u de juiste marketingaanpak nodig heeft voor uw dropshipping-bedrijf.

Gewoon heel complementair aan de ViralSniper-functie is de InstaSniper-tool. Het is een zeer fantastische tool wanneer je de beste doelgroep nodig hebt om contact te maken.

Social media is de huidige cruciale hub van het meest waardevolle publiek voor dropshipping, met Instagram aan de leiding.

Instasniper

InstaSniper is erg handig om u te helpen toegang te krijgen tot high influencers in uw gewenste niche, met relevante informatie over hun locatie en hoe u hen het beste kunt bereiken door middel van de betrokkenheidsanalyse.

Hoewel het niet duidelijk is of E-Sniper compatibel is met andere platforms dan Shopify, hebben gebruikers tot nu toe hun gebruikers getuigd als het gaat om hedendaagse dropshipping.

ShopSniper Tool

Het minste van zijn functie is de ShopSniper-tool. Met deze functie heb je gemakkelijk toegang tot het nieuwe en hot selling product in alle dropshipping winkels.

Het is gunstig bij het analyseren van producten om na te gaan welke producten op elk moment de hoogste en laagste concurrentie hebben.

Met E-Sniper kunt u bestellingen in slechts een paar klikken uitvoeren en verzenden, met gemak naar uw klanten.

Met deze app die de meeste van uw Dropshipping-activiteiten afhandelt, heeft u alle tijd om met uw klanten te praten en de beste marketingaanpak te structureren om te gebruiken.

Met een zeer uitgebreide lijst met trendy producten is het gemakkelijk om enorme verkopen te doen. U kunt ook doelgroepen ontdekken die voor elk product het beste werken.

E-Sniper omvat op efficiënte wijze een grondige platformcomplotatie tussen AliExpress en Shopify, wat ruimte biedt voor een goede optimalisatie van de verkooptrechter van uw winkels.

Over het algemeen is E-Sniper een product dat geschikt is voor elke dropshipper pro of beginner. Het heeft alle benodigde functies die je nodig hebt om groot te worden met de dropshipping-business.

Bovendien, zoals een dropshipping-collega zei: "Ik was niet zo zeker of ik het in eerste instantie goed zou doen met dit product. Momenteel zou ik echter niet verkeerd zijn om te zeggen dat dit de beste dropshipping-app is die ik ooit heb geprobeerd. Het werkt heel perfect met mijn Shopify-winkel ”.

Verschillende mensen hebben inderdaad een andere benadering van succes als het om zaken gaat. Als het echter om dit bedrijf gaat, kunnen de beste dropshipping-apps uw bedrijf laten groeien tot een onderneming met 8 cijfers met de juiste aanpak.

U kunt eenvoudig om terugbetaling vragen als u na drie dagen niet het gewenste resultaat voor uw dropshipping-winkel krijgt.

E-Sniper is een product dat is ontworpen om je de intimidatie te besparen van het vinden van het juiste product voor je dropshipping winkel. Ook verspilt u mogelijk tijd en moeite aan het vinden van deze producten en krijgt u niet het juiste resultaat.

Profiteer nu van de voordelen en herstructureer uw winkel op een manier die continu de juiste output levert.

E-sniper Kosten

Momenteel levert E-Sniper service voor $ 24,99 per maand voor het maandabonnement met een driedaagse proef van $ 1 en een jaarabonnement van $ 240 per jaar. Als u echter voor dit product betaalt, krijgt u toegang tot veel speciale bonussen.

E-sniper

Deze bonus bevat software zoals de volgende:

MultiNetwork Poster:

Een tool waarmee je berichten kunt publiceren op meer dan 16 sociale medianetwerken.

FB MultiPoster:

Een automatische poster-tool waarmee je inhoud met veel Facebook-groepen en -pagina's tegelijk kunt delen en verkeer naar je Dropshipping-winkel kunt leiden, en nog veel meer. Ze bieden ook een Facebook-advertentietekst die voor hen werkt en die u ook kunt gebruiken.

RankMe:

Een alles-één verkeersapp die is geïntegreerd met Google om ongebruikte zoekwoorden te vinden. Het helpt ook bij het maken van originele inhoud en links met veel verkeer om uw winkelrangschikking te verhogen.

GramHood:

Een van de beste app als het gaat om marketing op Instagram, vooral met videoposting. Het helpt bij het automatiseren van uw dagelijkse Instagram-activiteiten, zodat u niets hoeft te doen om iets aan uw doelgroep te posten.

Belangrijkste kenmerken

Zodra de betaling is bevestigd, hebt u toegang verleend tot de volgende services: zowel maand- als jaarplannen bieden dezelfde Premium-services.

 • AliSniper – Onbeperkte zoekopdrachten
 • ShopSniper – Onbeperkte zoekopdrachten
 • InstaSniper – Instant Sales
 • ViralSniper – Viral Producten
 • Geheime Facebook-groep
 • 24/7 Live Support

Voordelen

 • Toegang tot hete verkopende producten
 • Gemakkelijke toegang tot niche-influencers op Instagram
 • Uitgebreide en effectieve marketingstrategieën
 • Gedetailleerde statistische analyse van uw winkelactiviteiten

Nadelen

 • De maandelijkse kosten kunnen behoorlijk duur zijn voor nieuwe en geplande drop-shippers.
 • Mogelijk moet u nog steeds de gebruikershandleiding doornemen om vertrouwd te raken met de gebruikersinterface.

Laatst aangepast opvrijdag 02 april 2021 11:53

Aanvullende informatie

Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven

Gebruikers

Bedrijf starten

Partners

Bedrijfsinformatie