Nando.ai

Spocket

Spocket

Wat Spocket doet

Spocket is een dropshipping-marktplaats die handelaren in staat stelt rechtstreeks contact te leggen met dropshipping-leveranciers in de VS en de EU, waardoor handelaars een voorraad van hoogwaardige goederen voor hun e-commerce winkel kunnen opbouwen. Het is een van de 10 beste Shopify Dropshipping-apps en het is gemakkelijk te gebruiken: installeer eenvoudig de Spocket-app in uw Shopify-winkel, zoek in hun catalogus met producten, selecteer de producten die u in uw winkel wilt verkopen en voeg ze snel toe aan jouw site.

Products

Dropshipping als een bedrijfsmodel, hoewel in veel opzichten voordelen, heeft het ook enkele nadelen als het gaat om winstmargepotentieel, merkbaarheid, retourbeleid en verzendrichtlijnen die Spocket erkent en die een grote inspanning heeft geleverd om ze uit hun eigen dropshipping-markt te elimineren. Ze hebben deze frustraties overgenomen waarmee dropshipping-handelaren te maken krijgen bij het werken met andere dropshipping-bedrijven of marktplaatsen en hebben met hun leveranciers samengewerkt om een marktplaats te creëren waar leveranciers en handelaars op dezelfde pagina staan en onder dezelfde omstandigheden opereren, dus deze nadelen zijn niet meer voorkomend. Dit zorgt voor een veel meer naadloze dropshipping-ervaring waarvan niet alleen de handelaren en leveranciers profiteren, maar uiteindelijk en vooral de klanten.

Voor wie is Spocket

Spocket is voor e-commercebedrijven die dropshipping-producten van hoge kwaliteit willen verkopen in hun online winkel. Dropshipping-producten kunnen maar al te vaak van lage kwaliteit zijn en niet indrukwekkend, wat meestal niet het soort reputatie is dat u als e-commercehandelaar wilt hebben. Wanneer u producten van lage kwaliteit verkoopt, kunt u klanten misschien overtuigen om een keer bij u te kopen, maar wanneer ze het slechte product ontvangen, komen ze zeker niet terug naar uw winkel voor meer, wat uiteraard uw verkoop in de loop van de tijd zal beïnvloeden, aangezien minder en minder klanten keren terug naar uw winkel. Daarom is het verkopen van geweldige producten zo belangrijk, zelfs als je aan het dropshippen bent.

Als je je aan het dropshipping-bedrijfsmodel wilt houden, maar geen concessies wilt doen aan kwaliteit, dan is Spocket een van de beste productmarktplaatsen om te bekijken. Ze zijn er trots op dat ze hoogwaardige producten van gerenommeerde leveranciers betrekken, zodat u minder moeite hoeft te doen om leveranciers van geweldige producten te vinden en meer tijd kunt besteden aan het vullen van uw online winkelschappen met het soort producten dat u aan uw publiek wilt verkopen!

Er is een enorme hoeveelheid producten om uit te kiezen, en met Spocket kun je een samengestelde selectie van deze items maken die je zelf niet hoeft te maken, vervullen of verzenden, en toch kun je hoogwaardige en veelgevraagde producten verkopen. Door deze combinatie is de kans groter dat uw klanten onder de indruk zijn van uw merk, wat betekent dat de kans groter is dat ze terugkomen voor meer.

Laatst aangepast opmaandag 05 april 2021 15:34

Aanvullende informatie

Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven

Gebruikers

Bedrijf starten

Partners

Bedrijfsinformatie