Nando.ai

Blog (7)

Nando.ai

Maak binnen enkele seconden goed converterende content voor je online bedrijf!

Ontdek meer dan 60 krachtige tools om overtuigende productbeschrijvingen, videoscripts, advertentieconcepten, teksten, blogposts, inhoud op sociale media en nog veel meer te maken.

Lees meer...

Wat is High-Ticket Dropshipping?

High-Ticket dropshipping heeft alles te maken met het verkopen van hoogwaardige items, gemiddeld zijn dit de producten die €1000 of meer kosten. Als je een bedrijf wilt dat betere marges en snellere rendementen oplevert, is dit het soort e-commercebedrijf waar je in moet duiken. De meeste ondernemers nemen genoegen met goedkope dropshipping-items. Het probleem met dat bedrijfsmodel is dat het alleen werkt als je de voorkeur geeft aan een gestage inkomstenstroom, maar beperkte controle heeft over de marges en minimale winst oplevert. Integendeel, High-Ticket dropshipping is precies het tegenovergestelde; met dit soort modellen heb je volledige controle over je prijsstelling en kan je aanzienlijkere winsten genereren.

Lees meer...

WooCommerce VS Shopify

De voor en nadelen van WooCommerce en Shopify

Een afweging maken tussen Shopify en Wordpress als de basis voor je dropshippingstore kan voor velen een lastige opgaven zijn. Vaak word Shopify als standaard aangewezen omdat het zo lekker makkelijk is, maar wanneer je denkt aan de toekomst en aan hoe JIJ wilt dat je dropshippingstore er uit komt te zien zou je verder moeten denken dan wat het makkelijkste is. Zet voor jezelf op een rijtje wat je wilt en bekijk dan hoe je dat het beste kunt bereiken.

Lees meer...

Top WooCommerce Dropshipping Plugins

Dropshipping is verreweg het meest winstgevende bedrijfsmodel in internetgeschiedenis dat niet afhankelijk is van een enkel platform. Het is gemakkelijk om te starten dankzij een hele reeks hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor de gebruikers. In feite kan iedereen met alleen toegang tot internet en een actieve creditcard gemakkelijk een WooCommerce dropshipping-winkel starten.

Lees meer...

Beginnen met dropshipping

Het starten van een dropshipping-bedrijf is een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen in 2019.

De groei van Amazon, eBay, Etsy, Shopify en andere online marktplaatsen en platforms betekent dat iedereen al voor € 20 een online winkel kan starten.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Gebruikers

Bedrijf starten

Partners

Bedrijfsinformatie